Wat moet ik doen als ik iets te vorderen heb van een partij?

U hoeft in ieder geval niet direct een advocaat in te schakelen als u iets te vorderen heeft van iemand anders. Allereerst zult u zelf in overleg moeten treden met de partij waar u iets van te vorderen heeft. Als dat geen resultaat oplevert, kunt u een advocaat inschakelen. Een advocaat zal schriftelijk alsnog de vordering indienen bij de andere partij en een termijn noemen waarin alsnog gepresteerd kan worden. Als ook dit alles geen resultaat oplevert is het mogelijk om naar de rechter te stappen. Een advocaat kan een dagvaarding opstellen en u vertegenwoordigen in het geding.

Neem contact op met een advocaat dagvaarding voor advies en vertegenwoordiging tijdens de zitting bij de rechtbank.

Dagvaarding check advocaat

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Stuur ons een scan, foto of kopie van de dagvaarding en onze advocaten kunnen u binnen korte tijd informeren wat u moet doen. Niet reageren op de dagvaarding betekent doorgaans dat de eis wordt toegewezen. Uw gegevens worden te allen tijde met de grootste discretie behandeld.

Strafrecht dagvaarding?
Moet u voor de strafrechter verschijnen? Een gespecialiseerde strafrechtadvocaat staat u graag bij. Ook pro deo. Neem contact op!

 


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Dagvaarding Hoger beroep Zitting rechtbank Conclusie van antwoord Eis Betekening Exploot Verzoekschrift opstellen Advocaat Procedure Pro deo Verzet Verstek Strafrecht Werkwijze Gevolgen

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 28

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19