Wat kost een advocaat?

De kosten van een advocaat in het algemeen zijn moeilijk te bepalen. Alles hangt af van de soort zaak, de expertise van de advocaat en de ervaring van de advocaat. Vooraf wordt altijd een duidelijke kostenopgaaf voor u gemaakt.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een behandeling van uw zaak op basis van pro deo. In dat geval kost een advocaat u vrijwel niets. U betaalt slechts een eigen bijdrage. Of uw zaak in aanmerking komt voor een behandeling pro deo hangt af van de hoogte van uw inkomen.

Neem contact op met een advocaat dagvaarding voor advies en vertegenwoordiging tijdens de zitting bij de rechtbank.

Dagvaarding check advocaat

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Stuur ons een scan, foto of kopie van de dagvaarding en onze advocaten kunnen u binnen korte tijd informeren wat u moet doen. Niet reageren op de dagvaarding betekent doorgaans dat de eis wordt toegewezen. Uw gegevens worden te allen tijde met de grootste discretie behandeld.

Strafrecht dagvaarding?
Moet u voor de strafrechter verschijnen? Een gespecialiseerde strafrechtadvocaat staat u graag bij. Ook pro deo. Neem contact op!

 


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Dagvaarding Hoger beroep Zitting rechtbank Conclusie van antwoord Eis Betekening Exploot Verzoekschrift opstellen Advocaat Procedure Pro deo Verzet Verstek Strafrecht Werkwijze Gevolgen

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 28

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19