Moet ik een advocaat inschakelen als ik een dagvaarding heb ontvangen?

Als u een dagvaarding heeft ontvangen is het aan te raden niet te wachten met het inschakelen van een advocaat. In civiele zaken is de termijn tussen de dagvaarding en de eerste zitting vaak kort (zeven dagen). Wanneer u niet, of niet juist in de procedure verschijnt is het mogelijk dat de eis van de tegenpartij wordt toegewezen. Het is daarom belangrijk meteen een advocaat in te schakelen als u een dagvaarding heeft ontvangen.

Strafrecht
In het strafrecht betekent de dagvaarding dat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit. Een advocaat kan u verdedigen in de strafzaak en ervoor zorgen dat de straf zo laag mogelijk wordt, of dat zelfs vrijspraak volgt.

Neem contact op met een advocaat dagvaarding voor advies en vertegenwoordiging tijdens de zitting bij de rechtbank.

Dagvaarding check advocaat

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Stuur ons een scan, foto of kopie van de dagvaarding en onze advocaten kunnen u binnen korte tijd informeren wat u moet doen. Niet reageren op de dagvaarding betekent doorgaans dat de eis wordt toegewezen. Uw gegevens worden te allen tijde met de grootste discretie behandeld.

Strafrecht dagvaarding?
Moet u voor de strafrechter verschijnen? Een gespecialiseerde strafrechtadvocaat staat u graag bij. Ook pro deo. Neem contact op!


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Dagvaarding Hoger beroep Zitting rechtbank Conclusie van antwoord Eis Betekening Exploot Verzoekschrift opstellen Advocaat Procedure Pro deo Verzet Verstek Strafrecht Werkwijze Gevolgen

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 28

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19