Over ons

Advocaat Dagvaarding is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten door heel Nederland met een specialisatie op het gebied van het procesrecht en de dagvaarding. Zij hebben reeds vele civiele- en strafzaken tot een goed einde gebracht.

Landelijk netwerk

Advocaat Dagvaarding is onderdeel van het Omnius Adovcatennetwerk. Op iedere vestiging zijn gespecialiseerde advocaten voor u beschikbaar. Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien via de centrale Intakebalie optimaal bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag tot 18.00 uur. In het weekend zijn wij bereikbaar tussen 12.00 uur tot 16.00 uur.

Bel 088 – 629 00 28 (lokaal tarief)

De beste juridische bijstand in dagvaardingszaken

Elke advocaat aangesloten bij Advocaat Dagvaarding staat garant voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren advocaat mag verwachten.

De advocaten van Advocaat Dagvaarding doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging en verweer kunnen onderbouwen en sterker maken.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om rechtszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Advocaat Dagvaarding werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Dagvaarding check

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Stuur ons een scan, foto of kopie van de dagvaarding en onze advocaten kunnen u binnen korte tijd informeren wat u moet doen. Niet reageren op de dagvaarding betekent doorgaans dat de eis wordt toegewezen. Uw gegevens worden te allen tijde met de grootste discretie behandeld. Verstuur uw document.

Strafrecht dagvaarding?
Moet u voor de strafrechter verschijnen? Een gespecialiseerde strafrechtadvocaat staat u graag bij. Ook pro deo. Neem contact op!


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Dagvaarding Hoger beroep Zitting rechtbank Conclusie van antwoord Eis Betekening Exploot Verzoekschrift opstellen Advocaat Procedure Pro deo Verzet Verstek Strafrecht Werkwijze Gevolgen

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 28

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19