Dagvaarding opstellen

Een conflict kunt u voorleggen aan de rechter. Dit gebeurt niet automatisch of via een eenvoudig formulier. U moet de tegenpartij dagvaarden en een dagvaarding opstellen. Het dagvaarden is precies en exact werk. Een advocaat kan namens u de dagvaarding opstellen en u vertegenwoordigen in de juridische procedure. Neem contact op met een advocaat om een dagvaarding op te stellen.

Conflict en eis

Conflicten kunnen zo hoog oplopen dat een gang naar de rechter onvermijdelijk is. Als civiele partij kunt u een dagvaarding op laten stellen door een advocaat en via de gerechtsdeurwaarder de tegenpartij dagvaarden. Een advocaat kan uw conflict vertalen naar een juridisch geschil en een eis formuleren. Lees meer.

Opstellen door advocaat

Een advocaat dagvaarding is een specialist op het gebied van het recht. Het opstellen van een dagvaarding en het formuleren van een eis en de gronden van de eis is geen eenvoudig werk. Zeker in zaken met een groot belang is het aan te raden de expertise van een advocaat in te schakelen. Lees meer.

Zitting bij de rechtbank

Een rechtszaak betekent niet altijd dat u daadwerkelijk voor de rechter moet verschijnen. Soms vindt zelfs geen zitting plaats en verloopt de zaak geheel schriftelijk. Lees meer.

Verzoekschrift (in ontslagzaken en familiezaken waaronder de echtscheiding)

In sommige procedure volgt men niet de dagvaardingsprocedure, maar de verzoekschriftprocedure. De wet bepaalt voor elk geschil of een dagvaardings- of verzoekschriftprocedure moet worden gevolgd. Lees meer.

Dagvaarding advocaat

Wilt u een dagvaarding op laten stellen? Neem contact op met een advocaat dagvaarding.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur.

Dagvaarding Hoger beroep Zitting rechtbank Conclusie van antwoord Eis Betekening Exploot Verzoekschrift opstellen Advocaat Procedure Pro deo Verzet Verstek Strafrecht Werkwijze Gevolgen

Bel de juridische intakebalie

088 - 629 00 28

7 dagen per week bereikbaar

Ook 's avonds en in het weekend


Stel uw vraag via WhatsApp

06 - 21 29 20 19